arany karperec

Válasszunk okosan arany karperecet!

Az ékszerek kiválasztásánál mindig észben kell tartani az életkörülményeinket. Például, ha arany karperec rendelésén törjük a fejünket, akkor először vizsgáljuk meg a napjainkat!

Sokan olyan ruhákat hordanak, amiben könnyen fennakad az ember. Az apró karkötők, gyűrűk észrevétlenül kiszakíthatják az ilyen blúzokat és még a kiegészítő is megsérül. Az sem mindegy, hogy kivel élünk egy fedél alatt. Gondoljunk azokra a pici babákra, akik csak arra várnak, hogy belekapaszkodhassanak a karkötőnkbe és egyetlen mozdulattal leszakítsák.

Ugyanez elmondható a kutyás és cicás gazdikról is, vagyis érdemes figyelembe venni a kedvencünk szokásait is. Ma már választhatunk olyan arany karperecet, ami vastagabb az átlagnál és akár biztonsági zárral is el van látva, hogy véletlenül se hagyjuk el. Ha ezzel megvagyunk, akkor csak a formát és a fazont kell eldöntenünk.

Néhányan szeretik, ha a karkötő szorosan a kezükön van, mások inkább a lógósabb megoldásra esküsznek. Szerencsére olyan széles a választék, hogy mindenki rátalál a kedvencére.