vastaglazúr

Vastaglazúr beltérre és kültérre

Bel- és kültéri fafelület megóvása érdekében mindig megéri egy lazúrt használni, ami nem csupán védelmet biztosít, de dekoratív szereppel is rendelkezik. A Lazurán oldószeres vastaglazúr sokak szerint a legbiztosabb megoldást jelenti, hiszen számos jó tulajdonsággal rendelkezik, arról nem is beszélve, hogy árban is teljesen elfogadható.
Egyrészt garantálni képes a fa UV-elleni védelmét és kiemeli a fa természetes erezetét. A kezelést követően a fát érdemes évente legalább háromszor újrafesteni. A legfontosabb ekkor, hogy szükséges eltávolítani a régi pergő felületeket és egy új réteg felvitelével kell felfrissíteni a fát. Mi lesz az eredmény?

Egy elegáns, visszafogott hangulatú, selyemfényű fafelület, ami beltéren mindenképp jó hatást kelt. Hol válik be igazán ez a vastaglazúr? Amint arról már szó esett, kül- és beltéri fafelületeknél szinte már csodákra képes, de épületek díszítőelemeinek, lambériának, kerti bútoroknak a dekoratív bevonásakor is kiválónak bizonyul. A vastaglazúr színtelen változatát elsősorban beltérre, de éves megújítással kültérre is ajánlják a szakemberek.