világító kutyanyakörv

Világító kutyanyakörv az önfeledt sétákhoz

Az esti séták a kutyával nemcsak az ebnek kellemesek, hanem a gazdájának is. Az olykor sötét utcákon bizonyára nagyon hasznos a világító kutyanyakörv, hiszen a kedvencet sokkal hamarabb megtaláljuk, ha netán elkóborolna. A kutyákra jellemző, hogy kíváncsiak, ezért minden fát, bokrot, kiskertet előszeretettel meglátogatnak.

Ha pedig macskát is látnak, akkor lesz igazán nagy az izgalom! Az sem ritka eset, hogy az állat megijed valamitől, ezért futásnak ered és nem talál vissza a gazdájához. A világító kutyanyakörv bizonyára hamarabb feltűnik a sötétben, mint maga a kutya. A divatos LED nyakörvvel garantáltan nem fogjuk elhagyni a kutyát a sötétben, így mindenképpen megéri ez az igazán kis befektetés.

A mindentolcson.hu webáruházban ez a termék rendkívül jó áron megrendelhető, érdemes egyszerre akár többet is vásárolni belőle. A világító kutyanyakörv könnyű súlya egyáltalán nem fogja zavarni a viselőjét. Az anyagának köszönhetően, egyszerűen mosható és szárítható, ez pedig a gazdinak is igazán jó hír.

A webshopban a világító kutyanyakörv két méretben elérhető, hogy a kisebb és nagyobb testű ebeknek is garantált legyen a biztonságos séta. Ezzel a praktikus eszközzel a házi kedvenc épsége is megóvható, ha forgalmas utakon is sétáltatják, így megfelelően ki lesz világítva az autóknak is, akik sötétben vagy rossz időjárási viszonyok között néha nem látják jól az utat. A világító kutyanyakörv élénk színe nappal is megkülönbözteti a környezettől illetve a többi állattól, sötétben pedig szinte neonként világít majd az eb nyakán.