Styron folyóka

Vízelvezetés a Styron folyókával

A tusolóknál nemcsak a kinézet, hanem a belső vízelvezetés is sokat számít. Ahogy a víz áramlik a lefolyóba, az többek között a Styron folyóka használatba vételén keresztül nagyban hozzájárul a könnyedebb tisztálkodáshoz és a zuhanyzó működéséhez. A Styron folyóka több típussal rendelkezik, mint az üvegrácsos feketére festett.

Az alaptest műanyaggal és szigetelő peremmel van ellátva. A fedrács 10 milliméter vastagságú edzett üveg. A vízszigetelő gallér teljes mértékben vízzáró, a flexibilis és szilárd kapcsolatot biztosítja a burkolat és a lefolyó között. A vízszintező lábak precízen, könnyen és időt spórolva, gyorsan beállíthatóak. Csavarokkal és tiplikkel lehet rögzíteni.

Hozzátartozik egy kiszedhető kettős bűzzár is. Ennek teteje levehető és ezáltal könnyebben tisztítható. A szerkezet hosszúsága 70 centiméter. A Styron folyóka felel tehát a csapvíz elvezetésért és mivel az alapanyaga műanyagból készül, rozsdamentes marad a használat során végig. Mindennapos és hosszú távú célokra is kitűnően megfelel.