kerékpár bukósisak

A kerékpár bukósisak életet menthet

A bringázás egészséges és költséghatékony közlekedési mód, viszont a tevékenység közbeni biztonságra fokozottan ügyelni kell. Egy komolyabb esés alkalmával, a kerékpár bukósisak igen jó szolgálatot tehet a fej védelme érdekében.

Számos modell áll az érdeklődők rendelkezésére ebben a termékkategóriában, az ebikeszalon.hu webáruházban, gyereknek, nőknek és férfiaknak egyaránt. Ezen a webhelyen olyan neves gyártók kerékpár bukósisak modelljei találhatóak, mint amilyen a Gepida, a Catlike, a Casco, a Cratoni, a KTM, az Abus, a Bell, az Uvex és még sok más. Választáskor a leginkább mérvadó paraméter a méret és ebből kifolyólag a tökéletes illeszkedés. Az állítható kivitelezésűek igen praktikusak, mivel az adott fejmérethez igazíthatóak.

A minőségi modellek ellenállnak az ütődéseknek és tompítják, elvezetik az ütés energiáját, így a használatuk életmentő lehet. A MIPS felirattal ellátott kerékpár bukósisak kiemelten képes ennek a feladatnak az elvégzésére, mivel el tudja vezetni a több irányból érkező hatásokat is.