Makita fúrókalapács

A Makita fúrókalapács a legkeményebb fal esetén is győztes!

Szinte minden háztartásban található egy fúró, ami alkalmas különböző kisebb barkácsmunkákhoz, apróbb feladatok elvégzéséhez, ám van, amikor ezek a kisebb teljesítményű, gyakran akkus eszközök igen kevésnek bizonyulnak. Ilyenkor van szükségünk egy nagyágyúra, ami a legkeményebb beton- vagy téglafalba is úgy vág lyukat, mintha az vattacukorból lenne.

Gyakran az ütvefúrók is kevésnek bizonyulnak az ilyen kemény anyagon, ám a Makita fúrókalapács gond nélkül hatol át szinte bármin! Az innovatív technológiákat ötvöző, pneumatikus ütőművel ellátott Makita fúrókalapács a piacon található talán leginkább időtálló változat, megbízhatóságban és precizitásában is az élen járó termék, aminek lyukfúrást igénylő kemény munkák során nincs párja!

Anti-vibrációs rendszerrel is ellátott, aminek nemcsak fordulatszáma, de ütőenergiája is kiemelkedő. Ha belefáradtál a falban felsíró gyenge fúrókból, a kipottyanó tiplikből, akkor ne habozz tovább, hanem szerezz be egy Makita fúrókalapács masinát a szerszámarzenálodba!