márvány bevonatos serpenyő

A márvány bevonatos serpenyő a konyha ékszere

Számos olyan konyhai eszköz található a piacon, amelyek nem túl hasznosak, viszont gyönyörű a kivitelezésük. Azonban az a legcélszerűbb, ha mindkét tulajdonság jellemző az adott termékre. A tapadásmentes márvány bevonatos serpenyő összes modellje éppen ebbe a kategóriába tartozik. Számos más előnye is van, a káprázatos megjelenésén kívül.

A bevonatának köszönhetően, akár zsiradék nélkül is elkészíthetőek benne a zamatos ételek a családnak. Ebből következik a márvány bevonatos serpenyő következő előnye, hogy nagyon könnyen tisztítható. Azonban ahhoz, hogy ezt a tulajdonságát sokáig megtartsa, érdemes elővigyázatosan használni. Előfordulhat, hogy a fém evőeszközök megkarcolják és felsértik a bevonatot.

A túlhevítéstől is kímélni kell, illetve felhevült állapotban nem szabad rögtön hideg vízzel elöblíteni. A márvány bevonatos serpenyő gyártásakor semmilyen káros anyagot sem használtak. Ennek köszönhetően pedig nem kell azon aggódni, hogy főzés során majd kioldódnának ezek az elkészült ételbe.