burkolatszintező ék

Burkolatszintező ék minőségi alapanyagokból

Megunt várni a szakemberre, aki állandóan csak tologatja az időpontot? Néhány videó megtekintése után úgy gondolja, hogy saját maga megoldja a csempézést odahaza? Vágjon bele bátran a kivitelezésbe, de mielőtt ezt megtenné, a hatékonyság fokozásához, a burkolatszintező ék beszerzéséről se feledkezzen el! Még egy kezdő barkácsolónak sem fog kihívást jelenteni a padló burkolása, ha prémiumkategóriás alapanyagokkal és szerszámokkal, kiegészítőkkel dolgozik.

A leggyakoribb és mondhatni rettegett hiba a fogazott felszín létrejötte. Ennek majdnem tökéletes ellenszere a burkolatszintező ék bevetése. Ez az eszköz a csempeszintező rendszerek talp elemével együtt tesz ki teljes egységet.

Ezek a felső fül részébe illeszthetőek be egyetlen mozdulattal, majd pedig kézzel, esetleg az erre a célra tervezett fogóval tudják optimálisan beszorítani a helyére. Minden burkolatszintező ék 25 alkalommal újra felhasználható, így jelentős költséghatékonyságot mutat a beszerzésük, hiszen csak a talpakat kell gyakran pótolni.