labirintus társasjáték 

Labirintus társasjáték mesés kincsekkel

Játszva fejleszti a memóriát. Az elvarázsolt kastélyban nem minden olyan egyértelmű, mint ahogy az elsőre tűnik. Az ódon falak között mesés kincsek vannak elrejtve, amiket az fog megtalálni, aki képes teljesíteni a labirintus társasjáték feladatait.

Egyszerre akár 4 személy is játszhat a labirintus társasjátékkal, ami 2009-ben elnyerte az év játéka díjat. Egy kör általában 20-30 percig tart, ezért nem fog soha unalomba fulladni.

A nyeréshez csak annyira van szükség, hogy a játékos emlékezzen rá, merre vannak a labirintus láthatatlan falai. Könnyűnek tűnhet, viszont alaposan megmozgatja az agytekervényeket. Megéri memorizálni az útvonalat, elvégre így bárki megkaparinthatja a kincseket. Ez a játék már a nagyobbaknak ajánlott, 6 éves kor felett.

Ők már valószínűleg könnyebben meg fogják érteni a labirintus társasjáték szabályait. Az egyedisége hamar beszippant és egyszerűen nem lehet abbahagyni, mert a játékos folyamatosan próbálkozik kikeveredni az útvesztőből, ami olykor nem is annyira egyszerű. De ki tudna ellenállni a kincsek csábításának?