Xiaomi Redmi 6 ár

Pénztárca kímélő a Xiaomi Redmi 6 ár

Amikor megemlítjük a kínai termékeket, akkor sokan azonnal a fejükhöz kapnak, mert csak negatív tapasztalataik vannak ezen a téren. Tény, hogy a hosszú évek során a gagyi jelző összeégett az ázsiai ország kínálatával, de azért vannak kivételek, amelyek megérdemlik a bizalmunkat. Már önmagában figyelemre méltó a Xiaomi Redmi 6 ár, ami rendkívül alacsony, ahhoz képest, hogy egy okostelefonról van szó.

Ha alaposabban megnézzük, hogy mit kapunk a pénzünkért, akkor csak még inkább megdöbbenhetünk. 5,45 colos képernyő, 720×1440 p, 3 gigabájt memória, 32 giga tárhely, Dual SIM, 12 és 5 megapixeles elsődleges valamint másodlagos kamerák, 3000 mAh akkumulátor és még itt nincs vége a sornak. A Xiaomi Redmi 6 ár mindezek ellenére csak néhány tízezrest jelent.

Egyszerűen elképesztő, de igaz! Bármilyen kétségünk van a témával kapcsolatban, a részleteket megismerhetjük a mobilcorner.hu weboldalon. Ha éppenséggel gyorsan van szükségünk egy új telefonra vagy csak keveset szánunk rá, akkor a Xiaomi Redmi 6 ár kifizetése biztosan nem terheli meg a költségvetésünket.