összecsukható kerékpár

Roppant praktikus az összecsukható kerékpár

Általában a nagyobb városok jó tömegközlekedési infrastruktúrával rendelkeznek, azonban a külvárosi részeken ez már nem feltétlenül van így. Gyakran messze esik az első villamos- vagy buszmegálló a háztól, lakástól. Az ilyen távok megtételére, valamint a városban történő gyors közlekedésre remek opció az összecsukható kerékpár.

Miért annyira jó ez? Nos, a titok a felépítésében rejlik, ami kifejezetten praktikussá varázsolja az utazást minden városlakónak. A magyar fővárosban igazán nagy népszerűségnek örvend az összecsukható kerékpár. Ez, ahogy a neve is mutatja, a tradicionális bicaj egy olyan változata, amelyiknek a váza szerszám alkalmazása nélkül, egyszerűen félbehajtható. Sőt, a kormány is pár néhány egyszerű mozdulattal lehajtható.

Ennek is köszönhető az, hogy az összecsukható kerékpár hihetetlenül könnyen szállítható egy villamoson, buszon, vonaton vagy épp a kocsi csomagtartójában. Kétségtelen, hogy az összecsukható kerékpár jelenti a választ a modern városi közlekedésre. Ezzel a helyhiány többet nem lesz probléma, többek között otthon sem, ahol remekül elfér a sarokban, a kanapé vagy fotel mögött, esetleg egy asztal alatt.