Minőségi csapágyak

Vezetés hatékony eszközökkel

Az ipari gépek egyre kifinomultabbakká váltak az elmúlt évtizedek alatt. A technológiai újítások mindig hatalmas összegeket emésztenek fel, viszont kizárólag így lehetséges a költséghatékony megoldások kifejlesztése.

Sínekkel, golyósorsóval, fékkel, kocsikkal megvalósítható a precíz vezetés. Ezek a gépelemek jól bírják, illetve eloszlatják az alkatrészekre ható terhelést. Csökkentik a súrlódást ezáltal a korróziót is jelentősen lelassítják.

A különleges konstrukciónak hála, pontosabbá válik lineáris vezetés és mozgatás. Többféle kivitelben beszerezhető gépelemek közül lehet válogatni a lineartechnik.hu weboldalon, amelyek egytől-egyig különböző paraméterekkel rendelkeznek. Ezáltal sokkal könnyebb kiválasztani a megfelelő változatot.

A vezetés során fellépő erőhatások miatt, az alkatrészek nagy terhelésnek vannak kitéve, viszont a golyósorsókkal és lineáris csapágyakkal ez hatékonyan eloszlatható. A modern vezetés és hajtás révén, jelentős mértékben növelhető a gépek és műszerek hatékonysága, akár ipari körülmények között is.