vicces játékok

A vicces játékok mosolyt csalnak az ember arcára

Manapság annyi kreatív és mókás társast találnak ki, hogy a színes palettából bárki kiválaszthatja a számára ideális darabot, éppen csak azt szükséges tudnia, hogy milyen tematikájú darabra van szüksége. Ezek között igen gyakoriak és kedveltek a vicces játékok, amelyek nem feltétlenül logikai gondolkodáson és stratégián alapszanak, hanem rövidebb ideig tartanak és közben mulatságosak.

A vicces játékok kategóriájába tartozik a Halli Galli, amit az egész család játszhat, a kicsik már 6 éves kortól. Ez valójában egy izgalmas és pörgős elfoglaltságot jelent, hiszen fontos a gyors reakció és a koncentráció.

A résztvevők egyszerre fordítják fel a kártyalapokat és akkor, amikor 5 darab egyforma gyümölcs képe lesz látható, nagyon gyorsan a csengőre kell ütni. Annál maradnak a lapok, aki gyorsabb volt és az nyeri meg a partit, aki több lapot gyűjtött össze. A vicces játékok mosolyt csalnak az ember arcára. Egy hosszú és fárasztó nap után sokszor kitűnő időtöltésnek bizonyul a rokonok, barátok körében.