kislány fülbevaló

A tökéletes kislány fülbevaló nyomában

Ha közeleg a kis trónörökös születése, eljött az ideje annak is, hogy a rokonság elgondolkodjon azon, milyen meglepetéssel kívánja majd megörvendeztetni a család leendő szeme fényét. A gyereklátogatás keretén belül ugyanis ajándékot is illik vinni, a kislány fülbevaló pedig kitűnő döntés, ha a kis jövevény lánynak ígérkezik.

A fülbevaló ajándékozásának egyébként nagy hagyománya van, ami a múltba nyúlik vissza. Már a nagymamáink idejében is bevett szokás volt a legközelebbi hozzátartozóknak ékszert választani, amit a kisbaba első hónapjai során már viselhetett is. A kislány fülbevaló minden esetben arany, ezüst vagy nemesacél, hiszen a bizsut a kicsik érzékeny bőre nem viseli jól.

Okos ötlet lehet a finom vonalvezetésű, elegáns darabok között mazsolázgatni, hiszen a gyermekek, tekintve az elevenségüket, könnyen beakaszthatják bárhová a csecsebecsét játék közben. Manapság már a biztonság jegyében lehet találni a piacon nagyon szép modelleket, amelyek az édes motívumokkal fokozzák a kis tulajdonosuk báját.