Árpád pálinka

Árpád pálinka minden alkalomra

Akár hajnalban, akár egy nagy éjszakai mulatság közepén isszák ezt a hosszú múltra visszatekintő, gyümölcsalapú italt, mindig kellemes ízzel kényezteti az ízlelőbimbókat. Az Árpád pálinka minden helyi szokásnál, a fergeteges ünnepségektől kezdve a temetésekig és a kettő között szinte minden másnál ott van, hogy feldobja a lelkiállapotokat vagy meggyógyítson.

Alig van olyan magyarországi háztartás, ahol ne lenne egy üveg Árpád pálinka. Ez az ital a magyar vendégszeretet szerves részének számít és akár szeretik, akár nem, a látogatók nem igazán kerülhetik el, különösen, ha meghívást kapnak egy magyar otthonba. Ebben az esetben jó, ha felkészülnek arra, hogy a házigazda már kora reggel megkínálja őket egy korttyal, majd a nap folyamán még többel is.

Az Árpád pálinka extra löketet ad, mielőtt a Nap a horizont fölé emelkedik, gyógyírként szolgál bármilyen betegségre, segít elfelejteni a problémákat, de mindenekelőtt hatásos buliindító. Akár mulatozás, akár szomorú alkalom közepette fogyasztják, az Árpád pálinka minden alkalom tökéletes kísérője.