bio naptej

Bio naptej mesterséges alapanyagoktól mentesen

A kozmetikai termékek kínálatának tengerében nem egyszerű kiválasztani azt, ami a legjobban megfelel egy adott korosztálynak vagy bőrtípusnak. Azok a pici babák, akik ősszel, télen vagy tavasszal születnek, bio naptej segítségével már élvezhetik a következő nyári napsütést. Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért szükséges ehhez bio naptej?

Elsősorban azért, mert ez garantálja a természetes összetevőket. Sajnos mára a vegyipar olyan szintre fejlődött, hogy számos olyan anyag kerülhet a kozmetikumokba, amelyekről majd néhány év múlva kiderülhet, hogy bizony nem tesz jót az ember bőrének. De ekkorra már késő. Lehet, hogy semmit nem okoznak, de ez nem mindig van így.

A természetes összetevőkből álló bio naptej esetében utólag sincs minek kiderülnie, hiszen ezek az összetevők nem vegyi anyagok, hanem természetes olajok. A babák bőrére nem is való más, de a felnőttekére sem igazán. Ezt sokan nem szeretik figyelembe venni, hiszen a vegyszermentes termékek valamivel többe kerülnek, hiszen az alapanyagok drágábbak.