Gree Comfort X klíma

Gree Comfort X klíma tágas helyiségekben is jó

Lakásunk hűtése ma már éppen olyan fontos, mint a fűtése. A Gree Comfort X klíma mindkettőre egyformán képes, ami a legkorszerűbb technológia szerint működik. Az energiával való takarékosság különösen nagy hangsúlyt kapott a mai életmódunkban, ezért a hűtő-fűtő rendszerek fejlesztői és gyártói kiemelten foglalkoznak az energia- és ezzel együtt költséghatékony megoldásokkal.

Természetesen mindennek akkor van értelme, ha ezek a technológiák szélesebb körben elérhető áron értékesíthetőek is. A Gree Comfort X klíma magabiztosan végzi a nagyobb terek hűtését és fűtését. Az inverteres technológiának köszönhetően, a készülék felismeri, ha a helyiség lehűlt és visszaszabályozza a teljesítményét.

Ezzel az energiafogyasztás minimális lesz. Fűtés tekintetében akár hosszútávon is használható a Gree Comfort X klíma. Téliesített kültéri egységének köszönhetően, akár -20 Celsius fokig is üzemeltethető. A szemnek is kellemes, de a modern dizájn mellett nagy előny, hogy wifi vezérléssel is működik, továbbá H-tarifás mérőórára köthető, így fűtőidényben akár a felét is lefaraghatjuk a klíma által használt áram költségeinek.