búvárszivattyú

Búvárszivattyú a mélyebb kutakhoz

Ezt a szerkezetet, ahogy a neve is rámutat, 8 méternél mélyebb helyekre tervezték. A búvárszivattyú egyik legfontosabb paramétere a nyomási erő. Azoknak ideális választás, akik csak alkalmanként használják.

Amikor nincs rá szükség, akkor egyszerűen ki kell venni a kútból és elrakni. A drágább minőségi változat 80-100 méteres mélységben is kifogástalanul működik. Az enyhén szennyezett víz esetében figyelni kell arra, hogy a választott darab szűrővel rendelkezzen. A felhasználási területe igencsak széles.

Előszeretettel alkalmazzák az iparban, a mezőgazdaságban és családi házakban. A búvárszivattyú az olajkitermelést is segíti. Hatékonyan képes az olajat a felszínre pumpálni. Ez a jól bevált gépészeti rendszer rendkívül megbízható.

A felépítésének hála, víztelenítésre is alkalmas, tehát pincék, medencék, kisebb tavak és emésztőgödrök kiürítésére ideális választás. A membrános elven működő búvárszivattyú gyakorlatilag semmilyen karbantartást nem igényel, szóval éveken keresztül képes problémamentesen üzemelni.