francia fordítás

Gyors és pontos francia fordítás

Az angol nyelven kívül, egyre gyakrabban lehet szükségünk francia nyelvismeretre. Sok fordítóirodában választható opció a francia fordítás. Szükség lehet rá külföldi munkavállalás, nemzetközi házasságok, de franciaországi tanulmányok alkalmával is. Szerencsére lehet találni olyan irodát, ahol anyanyelvű szakfordítók dolgoznak kedvező áron.

Francia fordítás kérhető COVID tesztekre, oltási igazolványokra, egészségügyi papírokra, irodalmi szövegekre, szakdolgozatokra és hivatalos dokumentumokra is. A legtöbb fordítandó szöveget el tudják készíteni 24 óra alatt. A fordítás ára attól függ, milyen jellegű dokumentumot szeretnénk fordítatni.

A fizetés történhet utalással, illetve külföldről Paypal segítségével. Választhatunk hivatalos és hitelesített fordítás között, annak alapján, hogy az ügyintézésünk milyen jellegű dokumentumot kíván. Hiteles fordítást nem minden fordítóiroda végez. A hitelesített fordítás pecséttel és záradékkal van ellátva. Célszerű a francia fordítás megrendelése előtt utánanézni, hogy milyen jellegű iratra lesz majd szükségünk.