Motip alvázvédő

Motip alvázvédő a rozsda és kőfelverődés ellen

Minden jármű, amit rendszeresen használunk, fokozottan ki van téve a sérülés kockázatának. Sajnos az egyre nagyobb forgalom miatt sok a baleset, amit érdemes minél jobban elkerülni. Vannak olyan károsító tényezők is, amelyek a véletlen következtében okozhatnak sérülést és mindezt olyan helyen, ahol nem lehet egyértelműen észrevenni.

Ezen sérülések kockázatának csökkentésére szolgál a Motip alvázvédő. Az alulsó fémlemez biztonságára azért éri meg törekedni, mert a korrózió az évek során elég komoly károkat tud okozni. A kőfelverődések kockázata viszonylag magas az olyan környezetben, amikor valaki gyakran jár terepen. A kellemetlen kopogáson túl, egyéb problémák alakulhatnak ki, amiket utólagosan kezelni bonyolult.

A Motip alvázvédő ezért legyen rendszeresen alkalmazva! Többféle terméktípus közül lehet választani, így megtalálható az ideális változat. A felhordást követő rugalmas, hangelnyelő felület a vezetést is élvezetesebbé teszi a nehéz útviszonyok között. A Motip alvázvédő egyértelműen hasznos befektetés.