őrzött betegszállító

Őrzött betegszállító magasan kvalifikált kísérettel

Az ágyhoz vagy kerekesszékhez kötött páciensek szállítására időszakosan szükség lehet, mivel nem minden diagnosztikai vagy terápiás eljárás végezhető otthon, ezeket pedig lehetőleg képzett orvosok részvételével kell végrehajtani. Az őrzött betegszállító feladata, hogy otthonról a kórházba vagy éppen fordítva, a kórházból hazavigye az erre szorulókat. A szolgáltatás felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt elérhető.

A diagnózis felállítása után gyakran kiderül, hogy jobb, ha a kezelt személy egy specializált orvosi intézményben folytatja a gyógyulást. Egy másik kórházban speciális vizsgálatokra és orvosi konzultációkra lehet szükség.

Az őrzött betegszállító minden esetben kész szakszerű kísérőkkel átszállítani a pácienst az egyik gyógyintézetből a másikba. Tudjuk, hogy a kritikus állapotban lévő emberek fuvarozása különleges megközelítést igényel, ezért a szolgáltatásunkat a legmodernebb járművekkel végezzük. Az őrzött betegszállítóban a pácienst képzett csapat kíséri, akik bármikor készen állnak a szükséges segítségnyújtásra.