Danny Blue

Ösztönző személyiség Danny Blue

Az emberi elme egyértelműen csodákra képes. Valójában mindenkiben vannak rejtett tehetségek, csak tudni kell azokat valamilyen módon előhívni, ami gyakran nem egyszerű. Danny Blue ugyanakkor arra törekszik, hogy ezt megtegye. Ezzel egyértelműen az a célja, hogy embereket ösztönözzön a minél magasabb szintek elérésére. Az elme olyan tényező, ami gyakran segít előre lépni, míg máskor korlátol. Sajnos a gyerekkortól kezdve beépülhet számos olyan blokk, aminek következtében valaki nem hajlandó leküzdeni a félelmeit és egyszerűen megragad egy bizonyos pozícióban.

Danny Blue mint mentalista nagyon jól tudja, miként lehet manipulálni a tudatalattit. Volt egy nagyon híres mutatvány Vágó Istvánnal, amikor előre kitalálta, hogy milyen országra fog gondolni. A műsorvezető nagyon kíváncsi volt arra, hogy miként csinálta ezt Danny Blue és végül megkapta a választ, ami teljesen ledöbbentette. A kísérlet helyszínére érkezve számos olyan apróság vette körbe, amiről ő maga nem vett tudomást, de a tudatalattija igen és ez határozta meg a döntését.

Danny Blue hasznos dolgokra hívja fel a figyelmet

Az előző példára visszatérve, érdemes odafigyelni arra, hogy pontosan mik határozzák meg a döntéseinket a hétköznapokban. Sajnos a reklámipar pontosan úgy tudja befolyásolni az elménket, mint Danny Blue tette. Természetesen itt éppen az volt a cél, hogy lerántsa a leplet arról, mennyire érdemes észnél lenni. Persze állandóan készül valami újra és igyekszik folyamatosan képezni magát.

Tehetségére már az iskolában érzett rá, valamint nagyapjával folytatott rendszeres logikai csatározásokban fejlesztette elméjét. Hihetetlenül ösztönzően hat sokakra a mutatványival és azok leleplezésével egyaránt. A világot rendszeresen járja és hírességekkel találkozik. Életének fontosabb állomásiról a colore.hu weboldalon olvashatunk. Amennyiben felkelti az érdeklődésünket a metalizmus, mint szakma, akkor nincs más dolgunk, mint elmélyedni a témába és felfedezni a bennünk rejtőző tehetséget, hiszen korlátokat valójában csak mi magunk építjük fel a fejünkben.