takaró háló kerítésre

Pár mondatban a műsövényről

Sokan olyan hálót szeretnének a kerítésre tenni, amelyik egyszerre képes távol tartani a kíváncsiskodókat és megadni az árnyékot bizonyos helyeken. Ezt képes garantálni a Totaltex takaró háló kerítésre. Egy roppant könnyű, igazán ellenálló, fonott, jó szakítószilárdságú árnyékoló hálóról van szó, 95 százalékos átlátásgátló hatással.

A maga kategóriájában egy nagyon jó eszköznek bizonyul, ezért sokak szerint ez a takaró háló kerítésre tökéletesen alkalmas. Emellett teraszok, erkélyek, korlátok és egyéb ilyen jellegű helyek, kellékek esetében is jól mutat és nagyon praktikus. Ez mindenképp egy ideális, átlátást akadályozó háló.

A Totaltex takaró háló kerítésre matériája UV-stabilitást biztosító adalékkal kevert HDPE műanyag. A produktum megvehető a belatasgatlo.hu shoptól is, műanyag fóliázott tekercsekben. A takaró háló kerítésre méretre vágása nagyon egyszerű. Minden irányban ollóval vagy sniccerel vágható, formára szabható.

A szakértők azt mindig elmondják a kuncsaftoknak, hogy több rétegben telepítve a belátás elleni védelem fokozható. Hova érdemes ezt szerelni? Akármilyen fém vagy fa kereten remekül mutat és sokáig helytáll. A feszítődrótra telepítéskor érdemes külön műanyag rögzítőket alkalmazni.

Akinek ez nem tetszik, az nem bánja meg, ha a műsövény mellett dönt. Gondozást, törődést nem igényel és több éven keresztül megtartja az eredeti színét. A mesterséges sövény optimális takarást biztosít a kerítéseken, kertekben, medencék mellett és a teraszokon.

A fent említett vállalattól megrendelhető a Greenstar műsövény sötétzöld színben. Emellett kapható még a Greenwitch nevet viselő modell is. Ez zöld és barna színű szálakból épül fel. A műsövény azért sokáig ép és tiszta marad, mert ebben nem bújnak meg a rovarok, illetve a por sem áll meg rajta olyan könnyen.

A műsövény pozitív tulajdonsága még az is, hogy relatíve könnyedén lehet rögzíteni, illetve egy cseppet sem igényli a törődést, karbantartást. A mesterséges sövény fémszálakkal rögzíthető, amiknek a végei vissza hajlítottak a sérülések elkerülése érdekében. Elég jól ellenáll a szélnek és a legtöbbször nem is kell neki külön kerítés vagy terasz oszlop erősítés.