rövid munkásnadrág

Rövid munkásnadrág a meleg nyári napokra

Az építési, javítási és termelési folyamatok soha nem állnak le, ezért a legtöbb munkáltatónak nyári munkaruhát is kell biztosítania a munkavállalóinak. Ahol az egészségvédelmi és biztonsági előírások megengedik, az alkalmazottak rövid munkásnadrág modelleket és pólókat kapnak, a kabátokat mellényre cserélik és sapkát húznak a napszúrás elleni védelem érdekében.

A nyári munkaruhák kiválasztásakor általában a természetes szöveteket kell előnyben részesíteni, mint például a 100%-os pamutot vagy a könnyű, kevert anyagokat, amelyek szintetikus szálak hozzáadásával készülnek. Ezért a rövid munkásnadrág gyártásához könnyű és tartós anyagokat használnak.

A szövetek fontos jellemzői közül érdemes kiemelni a magas légáteresztő képességet, a nedvességállóságot és a hipoallergén jelleget. A ruhák színének és tartósságának megőrzése érdekében általában poliészter kerül a tiszta pamut fonalhoz. A kevert szövetből készült rövid munkásnadrág megőrzi az eredeti megjelenését és színét, nem megy tönkre a gyakori mosástól, és tovább tart, mint a pamut változatok.