iphone 12 mini

Stílusos kialakítással nyűgöz le az iPhone 12 Mini

A világot már régóta a nagy okostelefonok uralják, mert a képernyő átlója nagyon fontos a tartalom kényelmes megéléséhez. Sok felhasználó azonban olyan okostelefonra vágyott, ami könnyen elfér a nadrágzsebben. Az Apple korábban még soha nem adott ki kicsinyített változatot.

Az új iPhone 12 Mini a márka legkisebb okostelefonja. A telefon mérete 131,5 x 64,2 x 7,4 mm, súlya pedig mindössze 133 gramm. Ezeknek a paramétereknek köszönhetően tökéletesen elfér a tenyérben és egy kézzel is könnyen használható. Még egy gyermek is könnyen kezelheti ezt a kütyüt. Ha valaki iOS rendszeren működő okostelefont keres a gyermekének, hogy a család harmóniában maradjon, az iPhone 12 Mini megvásárlása a legjobb megoldás. Az Apple-rajongók valószínűleg emlékeznek még az ikonikus 4-es és 5-ös modellekre.

A felhasználók túlnyomó többsége éppen az elegáns kialakításuk miatt kedvelte ezeket. Az iPhone 12 Mini egy váratlan, de annál élvezetesebb visszautalás a múltba. A telefon 5 gyönyörű színben, feketében, fehérben, pirosban, kékben és zöldben kapható.