tapadásmentes serpenyő

Színvonalas, márkás tapadásmentes serpenyő

A sütés-főzés csak akkor járhat tökéletes eredménnyel, ha megvannak hozzá az ideális edények. Például egy tapadásmentes serpenyő belsejében bármiféle finomság könnyen elkészíthető, nem kell attól félni, hogy az étel leragad benne. Ha Ön még nem rendelkezik ilyen serpenyővel, akkor éppen itt az ideje, hogy beszerezzen egyet!

Ezt megteheti az edenyshop.hu internetes üzletben, aminek virtuális polcain márkás darabok szerepelnek. Az AMT Gastroguss the World Best Pan light tapadásmentes serpenyő 28 cm átmérővel és 5 cm magassággal ideális darab. Ebben rövid idő alatt, minimális zsiradék felhasználásával rendkívüli ételeket készíthetünk, így minden konyhában megállja a helyét. További tulajdonságairól olvashatunk a weboldalon.

Akár ajándékba is kitűnő, hiszen mindegyik háziasszony örülne egy új serpenyőnek, ami ráadásul magas minőséget is képvisel! Bármilyen alkalomra remek meglepetés, eljegyzésre, név- vagy születésnapra, karácsonyra egyaránt. A tapadásmentes serpenyő biztosan nem kerül a szekrény legaljára, az ünnepelt szinte mindennap használja majd.