Bosch ipari gépek

A Bosch ipari gépek még mindig jók

Az építőiparban a tökéletes munkához szükség van precíziós, a pontosságért felelős termékekre. Ilyen például a GRL 500 HV + LR 50 Bosch lézer, amelyik a forgó kategóriában egy igazán egyedülálló produktum. Ezt a tervezők még lopás elleni védelemmel is ellátták, ezért biztosra veheti a tulaj, hogy senki sem fogja eltulajdonítani.

Ez a funkció riasztást ad, ha a GRL 500 HV egységet az üzemeltetés közben az LR 50 nélkül mozgásba hozzák. A Bosch lézer mellett szól a szimultán töltés is, illetve az, hogy a részegységek lítium-ion akkumulátorainak töltése együtt, a lehető legrövidebb idő alatt történik. A Bosch lézer bemutatásakor nem maradhat ki az a bizonyos kalibrációs emlékeztető sem, amelyik automatikus módon jelzi a kalibrálás szükségességét. Ennél a dőlési értékeket pontosan és roppant közvetlen módon meg lehet adni az LR 50 billentyűzeten keresztül.

A funkciók és újítások közül ki kell emelni még a Line Control-t is. Ezzel a függőleges vonal a nyílgombokkal függőleges módban tetszőlegesen beállítható. Nagy előny még az Anti-Drift rendszer megléte. Ez meggátolja a a szintezési hibákat rázkódás vagy vibráció esetén. Abban az esetben, ha a kütyü nyugalmi állapotba kerül, a beállítások tárolódnak, és a lopás elleni védelem, valamint az Anti-Drift rendszer működésben marad.

Annyit még tudni kell, hogy az LR 50 termék lézer vevőkészülékként és távirányítóként is szolgál. A Bosch ipari gépek megannyi fajtája közül erre sokaknak szükségük van, épp úgy, mint a fémdaraboló fűrészre. A Bosch GCD 12 JL termékkel a precíz eredmények adottak, illetve ezzel végre garantált a kevesebb utómunka, illetve elfelejthető a szikrával járó vágás is, ami ugye nagyon balesetveszélyes. A Bosch ipari gépek ezen modellje pontos vágásvezetés biztosít a beépített lézernek köszönhetően. Illetve biztosított a jóval pontosabb és gyorsabb előrehaladás, a nagy áthúzóerejű 2000 W-os motornak hála. A beépített lágy felfutás nyugodt és kényelmes készülék indítást garantál. Ezért sem meglepő, hogy az Bosch ipari gépek közül sok szakember és profi ezt a produktumot választja. Mindenképp megérdemel egy esélyt.