Jim Beam

A Jim Beam garantálja a jó hangulatot

Az ital története egészen az 1700-as évekig vezethető vissza. A Jim Beam közkedveltsége a piacra kerülése óta töretlen. Jellegzetes illatát és ízvilágát a minőségi összetevőkön kívül annak is köszönheti, hogy éveken keresztül tölgyfahordóban érlelik. Black, Red Stag és Apple változatban egyaránt fellelhető az üzletek polcain.

A Black, mint ahogy a neve is utal rá, sötétebb a hagyományos variációnál és aromájában is karakteresebb. Különlegessége, hogy sokáig érlelődik, így több ízt tud magába szívni a hordóból és a hozzávalókból. A Jim Beam Red Stag 2009-ben jelent meg a piacon. Klasszikus Bourbon ízvilággal rendelkezik, ami annak köszönhető, hogy a gyártó cseresznyelikőrrel keverte az amerikai whiskyt.

Merész próbálkozás volt, de bevált, hiszen hatalmas sikert aratott. Az Apple még ennél is jobban sikerült, hiszen megválasztották a világ legnagyobb mennyiségben értékesített ízesített whiskynek. A Jim Beam változatai egyaránt méltók a hírnevükhöz. Ha felkerül valamelyik az asztalra, akkor a hangulat garantáltan jó lesz.