tiszta méhpempő

A tiszta méhpempő a királynő eledele

Tudta, hogy létezik egy olyan egészségvédő szuperélelmiszer, amit a méhek „tejeként” emlegetnek? Ez nem más, mint a szorgos rovarok királynőjének táplálékául szolgáló tiszta méhpempő, ami nemcsak a méhcsalád fennmaradását biztosító uralkodó életét teszi jóval hosszabbá a kas többi lakójáénál, hanem az emberi szervezetre is rendkívül jó hatással van.

A tiszta méhpempő a sejtek szintjén regenerál. Olyan, a csontok és a fogak egészségét védő ásványi anyagok találhatóak meg benne, mint a kalcium vagy a magnézium, ugyanakkor az immunrendszert erősítő, értékes nyomelemekben, szelénben, vasban, cinkben is gazdag. Ez a különleges táplálék segíti a szívműködést, enyhíti a mozgásszervi panaszokat, sőt, termékenységfokozóként is páratlan.

A BeoBee bioméhészet virtuális boltjából 30, 50 és 100 grammos kiszerelésben is rendelhetünk tiszta méhpempőt. Ez utóbbi változatban a termék jelenleg kedvezményes áron kapható. A vállalkozás internetes oldalán, a beobee.hu honlapon számos érdekességet is megtudhatunk a méhkirálynők eledeléről.