whisky

A világ legismertebb itala a whisky

A gabona erjesztésével és lepárlásával készülő ital a világon a legismertebb. A whisky legfontosabb alapanyagai a következők: árpa, árpamaláta, kukorica, búza és a rozs. Ezekhez hozzáadódik az élesztő meg a víz. A minőségi ital előállításához nagyon fontos a tölgyfahordó és a hosszú érlelési folyamat.

A skótok és az írek kezdték előszőr készíteni, majd a japánok is átvették a gyártási technológiát. Karakteres ital, amit a világ számos országában előszeretettel fogyasztanak. A webáruház palettája nagyon színes. Több ország különlegességei elérhetőek.

Az amerikaiak kedvence a Jack Daniels. Az ír, a skót, a kanadai és a japán whiskyk közül is lehet válogatni. Habár sokan nekifogtak a gyártásnak, de sokan úgy tartják, hogy az eredeti és utánozhatatlan a skót whisky marad.

A titka a gondosan kiválasztott alapanyagban, az érlelésben és az aromájában rejlik. Aki kóstolta, az tudja, hogy az íze semmivel nem téveszthető össze. Az oldalon kiválaszthatja és megrendelheti a kedvencét, a minőség pedig garantált. Az árak változóak, de reálisak.