Az élvonalban vannak a Casio Edifice órák

A technológiai fejlődések nem állnak egyhelyben, az órapiac pedig folyamatosan látványos újdonságokkal bővül. A multifunkcionális Casio Edifice órák valódi slágernek számítanak az időmérők között. Ezek a termékek azoknak készülnek, akik a jelenben élnek.

Az időmérő először 2006-ban jelent meg a piacon és az értékesítési forgalomba kerülésétől számított 4-6 hónapon belül, vezető pozíciót töltött be a férfiak kívánságlistáin szerte a világon. Az első széria rozsdamentes acélból készült, majd a japán gyártó gumi- és bőrszíjjal is piacra dobta a továbbfejlesztett modelleket.

Ezek a Casio Edifice órák ideálisak az aktív életmódot kedvelő úriembereknek. Emellett a funkcionalitásuk sem kérdőjelezhető meg, hiszen olyan képességekkel vannak felvértezve, mint a beépített ébresztőóra, a stopperóra, az időzítő, a hőmérő és az iránytű.

A pontos funkciókészlet az adott modelltől függ és a termék leírásában szerepel. Érdemes megjegyezni a Casio Edifice órák rendkívül egyszerű vezérlését. A tulajdonos az oldalsó gombbal könnyen elindíthatja a kívánt műveletet.