baba fürdőruha

Baba fürdőruha strandoláshoz, napozáshoz

A gyermekek imádnak lubickolni, ezért érdemes feltérképezni azokat a boltokat, ahol a szükséges kellékek megvásárolhatóak a strandszezonra. A baba fürdőruha elmaradhatatlan kelléke a nyári strandolásoknak, kinti vagy akár benti pancsolásoknak. Sok szülő felteszi magának a kérdést, hogy kell-e fürdőruhát vennie a 2 év alatti gyermeknek is?

Mi teljesen azon a véleményen vagyunk, hogy igen! Ebben a korban az uszodákban, strandokon elengedhetetlen a fürdőpelenka, amit egy aranyos fürdőruci eltakar, ugyanakkor stabilan tart a gyermeken. A baba fürdőruha a leégés kockázata miatt is nagyon lényeges. Természetesen egy úszódressz nem helyettesíti a magas faktorszámú naptejet, azonban plusz védelmet nyújt a baba érzékeny bőrének a pocakján és derekán. Hogy miért érdemes még egy ilyen ruhadarabot beszerezni nyárra?

Egyszerűen azért, mert a kicsi nagyon cuki egy fodros vállú, Minnie Mouse figurával díszített baba fürdőruhában, ráadásul bizonyára ő is imádni fogja az élénk színeket és szép mintákat rajta. Rögtön itt a nyár, tehát ideje beszerezni párat!