biciklis táska

Biciklis táska és egyéb kiegészítők

A kerékpár egy nagyszerű módja a közlekedésnek, ezt jól tudjuk, hiszen nem kell a dugóban szenvedni vagy a parkolóhely kereséssel vesződni, sőt, még az egészségünkért is nagyon sokat teszünk közben. Ilyenkor pedig jól jön egy biciklis táska, ami eredményesen el tudja rejteni azt a rengeteg holmit, ami a zsebünket húzná.

Biztonságosabb is egy ilyen szütyőbe belepakolni a dolgainkat, hiszen kivel ne fordult volna már elő, hogy menet közben egyszer csak kipottyant a zsebéből ez vagy az. A lakáskulcs vagy éppen a telefon elveszítését megelőzendő, érdemes a biciklis táska megvételét fontolóra venni.

Ez méretétől függően nemcsak az apróságokat, de akár a bevásárlást is képes magába nyelni. A legnagyobbak a kerékpár hátulján lévő csomagtartóra szerelhetőek, ez az elhelyezés pedig biztosítja, hogy még a nagyobb súly se billentse ki a biciklist az egyensúlyából.

A kormányra, a vázra vagy éppen a nyeregre szerelhető verziók is elérhetőek. Persze ne feledkezzünk meg a hátunkon viselhető biciklis táskáról sem! A folyamatos akcióknak köszönhetően, mindig találhatunk igazán jó árú darabokat. A kiegészítők önmagukban még nem is számítanak nagy tételnek, de mi a helyzet, ha éppen egy kerékpárra lenne szükség?

Tudta, hogy az Agárdi kerékpár online shopjában a bicikli vásárlás Szép Kártyával is kivitelezhető? Ez pedig igencsak nagy segítség lehet fizetéskor. Sokan vannak úgy, hogy a speciális kártyán összegyűjtött összeget valami különlegesre szeretnék felhasználni és egy új kerékpár tökéletes verziója lehet ennek.

Azonban nemcsak a bicikli vásárlás Szép Kártyával az egyetlen könnyítés, amit a webshop ajánl, ugyanis a Cofidis hitel is elérhető a honlapon. Minden termék mellett megtalálható a hitel-kalkulátor, aminek a segítségével egyből ki lehet számolni, hogy mennyi lenne a havi törlesztőrészlet, amennyiben ezt a fizetési alternatívát vennénk igénybe.

Kattintson, böngésszen és az ajánlott feltételek függvényében döntse el, hogy a bicikli vásárlás Szép Kártyával lesz kivitelezve vagy más lehetőséget választ!