gurulós iskolatáska

Egyszerűen húzható a gurulós iskolatáska

Aki már látott iskolás gyermeket az utcán, feltűnhetett a dugig megpakolt iskolatáska, aminek bizony a súlya nem kevés. A gurulós iskolatáska, amennyiben a súlya túl nagy, egyszerűen kerekekre helyezi a csomagot, így az nem terheli a gyermek gerincét.

Az is igaz, hogy maga a kerekes konstrukció, noha könnyű műanyagból készült, mégis plusz súlyt jelent abban az esetben, ha a gyermek hátára kerül a csomag. Tehát a gurulós iskolatáska előnye hátrány is lehet. Elsősorban a szülőknek érdemes mérlegelni, hogy melyik választás az előnyösebb.

Sokan választják az őszi iskolakezdéshez a gurulós iskolatáskát, éppen amiatt, hogy a gyermeknek minél kevesebbet kelljen cipekednie. Sajnos az iskolák nem küszöbölik ki a mindennapos terhelést, noha talán megoldható lenne, hogy ne kelljen mindennap mindent ide-oda cipelni ebben a nagy csomagban.

Fiús és lányos modellek egyaránt készülnek, amelyek utazáshoz, táborozáshoz is kiválóak, hiszen a mintáik nem utalnak tipikusan az iskolára. Ez azért is jó megoldás, mert így nem kell több hátizsákot vásárolni.