polírozó korong

Sima felület a polírozó korong bevetésével

A különféle burkolatok, felületek kialakításakor nem szívesen gondol senki sem arra, hogy a későbbiekben a javítás is szükséges lesz. Ettől függetlenül érdemes felkészülni, például a polírozó korong megvételével is. Bár a csempék esetében ritkán van szükség az utólagos kezelések elvégzésére, de amennyiben vannak él letörések, éles sarkok, akkor szerencsés ezeket megszelídíteni mielőbb.

A gránit, márvány és egyéb természetes kövek esetében jól jön a hatékonyság, amit a gyémántport és gyantakötést tartalmazó komplex kínál. A súrlódásokból eredő hőképződés mérséklése érdekében fontos a rendszeres hűtés, de ettől függetlenül, a TLS VULCAN gyémánt polírozó korong vizes és száraz körülmények között egyaránt bevethető.

A fordulatszámra megéri figyelni, mert nem lépheti túl a 2500 RPM értéket. A gyakori használat bizonyos felületek esetében előidézi a karcok megjelenését. Ezek megszüntetése általában csak új elemekkel vagy a polírozó korong bevetésével érhető el. Az ilyen jellegű javítások kisebb befektetéssel járnak, tehát sokkal költséghatékonyabbak.