társkereső fotózás

Hogyan zajlik a társkereső fotózás?

Tény, hogy a társkereső oldalakra a legcélszerűbb előnyös képeket feltennünk magunkról, amelyek felhívják magukra a másik nem tagjainak figyelmét. Az ozseattila.com portálon megismerhető profiknál a társkereső fotózás első lépése az ismerkedés.

Mielőtt elkezdenék a munkát, időt szánnak egy kis beszélgetésre, hogy a fotóalany megnyugodjon, elengedje magát. A helyszín és a háttér kiválasztásánál figyelembe veszik az ügyfél preferenciáit és egyéniségét. Ha szükséges, akkor sminkest és fodrászt is szereznek, hogy a társkereső fotózás tökéletes eredménnyel járjon. A fotósok segítenek a ruhaválasztásban is, így biztosan azokat a ruhadarabokat fogja viselni az illető, amelyek a legjobban állnak neki. Ezért általában azt kérik, hogy több ruhát is hozzon magával a fotózásra.

Mivel több mint 800 társkereső fotózáson vannak túl, a profi fotósok rengeteg történetet hallottak, tehát van rálátásuk a társkeresés témájára. Ha a társkereső elfogadja, akkor személyre szóló tippekkel is megpróbálnak neki segíteni.