Honeywell CO érzékelő

Honeywell CO érzékelő a biztonság növeléséért

A biztonságos környezet megteremtése, minden tekintetben meghatározó az otthonán belül. Az emberek többsége hajlamos azt hinni, hogy fenyegetések csak kívülről érkezhetnek, de a helyzet ennél sokkal bonyolultabb. A „láthatatlan merénylők” kiszűrésére is nyílik lehetőség a Honeywell CO érzékelő beiktatásával a rendszerbe.

Ennek a készüléknek a feladata, hogy azonnal és jól látható módon jelezze, amikor a szénmonoxid koncentráció meghaladja a kritikus értéket. A színtelen, szagtalan és a levegőnél valamivel könnyebb komponens, az ember mellett, a házi kedvencekre is ugyanúgy veszélyes. A Honeywell CO érzékelő több helyiségben kiemelt szerephez juthat.

Ahol nélkülözhetetlen az a kazánház, konyha, fürdő, de a hálóba és nappaliba szintén megéri elhelyezni. A túl jól szigetelő ablakok miatt, a káros komponensek felhalmozódása fokozott, vagyis igyekezzen gyakran szellőztetni és folyamatosan figyelje a Honeywell CO érzékelő jelzéseit, amire támaszkodva biztonságban tudhatja magát és szeretteit. Ne bízzon semmit sem a véletlenre, ezért válassza a magas minőséget!