vezeték nélküli hajvasaló

Kíméli a tincseket a vezeték nélküli hajvasaló

A roncsolásmentes hajvasalás nem álom többé! A Dyson vezeték nélküli hajvasaló új kapukat nyit meg minden hölgy előtt. A simítólapokat réz és mangán ötvözetéből készítették, ezáltal flexibilisen képesek közrefogni a simítandó tincseket. Ennek köszönhetően nem szükséges a magas hőmérséklet megléte, alacsonyabb hőhatással is elérhető a kívánt végeredmény.

Az intelligens hőmérséklet szabályozás kulcsa az integrált szabályozó rendszerben rejlik, ami a simítólapok folyamatos ellenőrzésével teremti meg az optimális hőmérsékletet. Biztosak lehetünk abban, hogy a rendszer egy pillanatra sem haladja meg a beállított értéket.

A vezeték nélküli hajvasaló egyik legfőbb vonzereje, hogy olyan helyen is használható, ahol nincs csatlakoztatható áramforrás. A készüléket egy nagyteljesítményű akkumulátor működteti, ami lehetővé teszi az akár 30 perces használatot is. A Dyson vezeték nélküli hajvasaló a felhasználást követően, mindössze 70 perc alatt képes újra feltöltődni. Ezt az exkluzív kiegészítőt bárhová magukkal vihetjük az utazásaink során.