LOGICO Piccolo

LOGICO Piccolo a játékos tanulás jegyében

A gyerekekre nagymértékben jellemző a kíváncsiság és a tudásszomj, azonban senkinek sem kell magyarázni, hogy egyesek bizony hadilábon állnak a türelemmel.

A rendkívül népszerű LOGICO Piccolo már  játékos formában szeretné bevezetni a kicsiket az olyan területek fogalmaiba, mint a geometria, számtan, írás, olvasás. Ennek a fejlesztő játéknak a legnagyobb előnye talán az, hogy a gyermekek a roppant érdekes feladatokat nem tanulásként, hanem játékként fogják fel.

Nincs kényszer, sem túl nagy elvárások vagy gyors tempó, hiszen ezek csak igen ritkán hozzák meg a várt eredményeket. A LOGICO Piccolo remek készségfejlesztő játék a nagycsoportos kortól egészen az iskola alsó tagozatáig, pontosan abban az időszakban, amikor a kicsik a legfogékonyabbak az újdonságokra.

A különböző feladatlapok olyan témákat dolgoznak fel, amelyek a kisebbeket a legjobban érdeklik. Megismerkedhetnek így a számokkal, formákkal, de az iskolakezdésről is rengeteg mindent megtudhatnak. A LOGICO Piccolo esetében a hangsúly természetesen a játékon van, így a lurkók körében azonnal favorit lesz.