LG klíma

Magas színvonalú LG klíma

Ha elegünk van abból, hogy minden évben a nyári hónapokban izzadságtól úszva kell forgolódnunk az ágyban éjszakánként és gyakran nappal sem jobb a helyzet a hőségrekordok miatt, akkor megéri a modern technikai fejlesztések felé fordulni figyelemmel. Az LG klíma egyszerűen kiváló berendezés, ami hosszú fejlesztési munka eredményeként született meg.

A gyártók és tervezők semmit sem bíztak a véletlenre. Azon túl, hogy kiváló külső paraméterekkel rendelkezik, amivel tökéletesen beleilleszkedik egy modern 21-ik századi ingatlan képébe, a professzionális rendszerek révén, maximálisan kiszolgálja a kényelmet. Az LG klíma szakít az ózonpajzs romboló freongáz használatával és környezetkímélő R410a hűtőközeget tartalmaz.

Egyszerűen vezérelhető és széles spektrumon látja el a feladatát. NEO-Plasma légtisztító rendszert használ, ami kiszűri, illetve sterilizálja a káros anyagokat, amelyek bejuthatnának a környezetbe. Azon túl tehát, hogy hűsít és frissít, még az egészséget is igyekszik megőrizni. Mindebből jól látható, hogy a LG klíma az a befektetés, ami rászolgál a bizalomra és a megtérülést is garantálja.