Makita fúrókalapács

Makita fúrókalapács nagy átütőerővel

A lyukfúrás olyan alapvető tevékenység, amire sok esetben lehet szükség a lakáson belül. Ha nem akarjuk ezt a folyamatot elhúzni és saját magunkat is feleslegesen fárasztani, akkor megéri a megfelelő szerszám után nézni. A Makita fúrókalapács garantáltan nem hagy senkit cserben. A különféle építőanyagok eltérő keménységgel rendelkeznek, amelyek áttörése kicsit sem egyszerű feladat.

A tégla vagy éppen beton a hagyományos fúrókkal, amelyek kevésbé repesztenek, nehezen dolgozhatóak meg. A Makita fúrókalapács ezzel szemben olyan rezgéseket bocsájt ki, amelyek révén megkönnyítik az előretörést és nem is okoznak csalódást. A gyártók különösen odafigyeltek a részletekre, amikor nekiláttak a tervezésnek.

A fordulatszám szabályozása, a forgásnak az irányítása, a kézbe simuló, gumírozott markolat alap. A Makita fúrókalapács egyszerűen teszi a dolgát és nem okoz megterhelést, még több órán át tartó munkavégzés során sem. Kedvező árfekvése miatt, szinte bárki befektethet ebbe a termékbe és amikor szükség lenne rá, akkor ott lesz, használatra készen.