járólap szintező

Mikor ajánlott a járólap szintező alkalmazása?

A különféle burkolatok kiképzésénél általában alapvető elvárás, hogy kellően egyenletes, sima felszínt adjanak. Ez a csempék esetében kimondottan fontos, hiszen mind az esztétikai szempontokból, mind a közlekedés tekintetéből nézve, a kisebb-nagyobb egyenetlenségek problémákat vetnek fel. Az elemek fektetésénél ezért is ajánlott a járólap szintező alkalmazása.

Ezen termékeknek több típusa érhető el. A piacon leginkább a kis és nagy burkolatszintező rendszerek keresettek. Ezeken kívül, a csavaros és a többször felhasználható típusok azok, amik szóba jöhetnek esetenként. A járólap szintező révén kiküszöbölhetőek az olyan alapvető hibák, amik többnyire a munkálatok, valamint a ragasztó száradásából kialakuló anyagmozgások során következnek be.

Ezek általában csak néhány mm eltérést hoznak létre, de ennyi is bőven elég a fogazott felszín megjelenéséhez. A járólap szintező gyors és költséghatékony burkolást tesz lehetővé, aminek hála, a kívánt végeredmény nem marad el. A TLS prémiumminőségű, saját fejlesztésű és gyártású termékei minden felmerülő igényt kielégítenek.