elektromos kismotor

Minden gyerek álma az elektromos kismotor

A gyermekek látják a szüleiket autót vezetni vagy motoron utazni és alig várják, hogy ők is megtehessék ugyanezt. Nem kell a jogosítványig várakozni! Az elektromos kismotor révén büszkén roboghatnak végig a parkon, a pályán. A száguldás felejthetetlen élmény. Az elektromos kismotor erős, biztonságos szerkezet. Hosszú időtartamú akkumulátorral rendelkezik, így akár egész nap száguldozhat vele a gyerkőc. A jármű pedálokkal irányítható, ezáltal észrevétlenül fejlődik az egyensúlyérzék.

Ahogy a szülő instruálja a gyermeket motorozás közben, ő elsajátítja az irányokat- jobbra, balra, előre, hátra- így fejlődik a tájékozódó képessége is. Az elektromos kismotor általában 25-30 kg használható. Kényelmes üléssel rendelkezik és akadnak olyan termékek, amelyek különböző világításokkal vagy zenével teszik még tartalmasabbá az utazást. A szabad levegőn eltöltött idő felhőtlen örömét bizonyítják a kipirosodott, üde, mosollyal teli arcok.

A gyerek tricikli a sok nevetés forrása

A kinti ingerek több izgalmat nyújtanak számukra. A szórakozást a gyerek tricikli is megkoronázhatja. A biztonság ezen is garantált. Az ülés komfortos, puha, csúszásmentes, így tekerés közben a nyeregben maradás garantált. A gyerek tricikli nemcsak örömszerzés szempontjából kiemelkedő, de számos más előnye is van. A járgány tekerésével megdolgoztatjuk a láb izmait, fejlődik az egyensúlyérzék, az ok-okozati összefüggések megértése. A biciklizés elsajátításának alapjául szolgál. A sport megszerettetése fontos feladata a szülőnek.

A mozgás okozta felszabadító érzés nemcsak testünk esztétikai szempontjából, de egészségünk megőrzése érdekében is jelentőséggel bír. Emlékezetes program lehet, ha nyeregbe pattannak a szülők és a gyerek triciklit tekerő lurkóval elindulnak a bicikli úttal tarkított kirándulóhelyen. A természetben töltött idő a családdal minőségi kikapcsolódás. Ne feledjük, hogy a szülő a gyermek első számú idolja, így őt próbálja utánozni. Ezért legyünk környezettudatosak, mutassunk jó példát, hogy az utódok is így cselekedjenek a jövőben!