rumok

Rumok a kiválóság jegyében

Vannak olyan italok, amelyek a végtelen tengerpartot és a felhőtlen bulizást juttatják az eszünkbe. Amikor már elegünk van a télből, akkor megéri elmerülni, legalább némi nosztalgia erejéig a feledhetetlen rumok világában. Ha valamikor jártunk a Karib térségben, akkor ennek a kiváló nedűnek a szülőföldjét barangoltuk be.

Ellenben, ha sohasem voltunk arra, akkor nincs más dolgunk, mint lecsukni a szemünket és lassan ízlelgetni a rumok különféle variációit, közben elképzelni a gyönyörű homok látványát, a kék tengert, valamint a napsugarak érintését, mindezt a pálmafák tövébe leheveredve. Bár a készítésével több nemzet is foglalkozik, teljesen érthető, ha a meleg vidékekhez kötjük leginkább ezt a foglalkozást.

A rumok elérhetőek többféle változatban. Ezek közül a fehér, arany, fűszeres, valamint a sötét és ezek bizonyos átmenetei mind fellelhetőek. Sokoldalúságát mi sem érezteti jobban, minthogy kiváló koktél alapanyag, amit előszeretettel használnak mindenfelé. Bátran tegyük ezt meg mi is és élvezzük a csodás végeredményt, amit a rumok nyújtanak!