Tikkurila

Stardust Tikkurila falfény

A minőségi anyaghasználat, a jó tapadás, a sokoldalúság és gazdaságosság alapelvárások a magas színvonalat képviselő festékekkel szemben. A Tikkurila Finnországból érkezett a magyar piacra, töretlen népszerűsége pedig jól érzékelteti, mit is várhatunk el a szóban forgó terméktől.

A Tikkurila családnak számos tagja van, kezdve az alapozóktól, a falfényeken keresztül, egészen a festéklemarókig. Cikkünkben az egyik legkülönlegesebb Tikkurila produktummal foglalkozunk, a Stardust csillámhatású falfénnyel.

A szóban forgó termék áttetsző, így a falakon mutatott összképet nagyban meghatározza az előzőleg felvitt festék színe. A kereskedelmi objektumok, céges épületek és családi otthonok esetében is kiválóan alkalmazható Tikkurila akkor tündököl a legjobban, ha erősebb megvilágítású a belső tér, ahol azt előzőleg használtuk.

A festősablonos mintázásra is alkalmas falfény használata nem igényel tapasztalatot, könnyű vele a munka. Mielőtt hozzálátnánk a feladathoz, meg kell tisztítani a falfelületet egy arra alkalmas nedves törlővel. A Tikkurila falfényt kinyitás után alaposan keverjük össze, a maximálisan kielégítő végeredmény érdekében pedig használjunk minőségi, rövidszőrű hengert.

A sima felület érdekében, törekedjünk a falfény egyenletes eloszlatására. Abban az esetben, ha nem szeretnénk a véletlenre bízni a falak tündöklő fényét, nyugodtan felvihetünk két réteget is. A Tikkurila garantáltan beváltja a hozzá fűzött reményt, így az elismerő bókokat és az irigykedő pillantásokat nyugodtan előre borítékolhatja!