Honeywell WIFI termosztát

Távolról vezérelhető a Honeywell WIFI termosztát

Bár most még az izzasztó, nyári forrósággal küzdünk, néhány hónap múlva újra itt lesznek az éjszakai fagyok. Megéri ezekre lehetőleg időben felkészülni, mert csak így nyílik mód a maximálisan elvárható kényelem biztosítására. A Honeywell WIFI termosztát beszerelésével egy hatalmas lépést tehetünk az otthonunk modernizálása felé.

A rendszer, ami több elemből áll, a vezeték nélküli internet hálózaton keresztül tud csatlakozni és így válik távolról irányíthatóvá. A Honeywell WIFI termosztát a hozzátartozó kazánvezérlő egységgel rádiófrekvenciás vagy vezetékes kapcsolatban állhat és így osztja ki a parancsokat, valamint fogadja az adatokat. A Honeywell Home alkalmazás jelenlétében válik elérhetővé és programozhatóvá.

Fontos, hogy a hagyományos kontaktussal kezelt és az OpenTherm kazánokhoz is csatlakoztatható. A Honeywell WIFI termosztát kezelése egyszerű, amire gyorsan rá fog érezni minden tulajdonos. A fűtés megtakarításban magas színvonalat képvisel. Mivel csak akkor kell teljes gőzerővel működjön a rendszer, amikor otthon tartózkodunk, így a távollétben jelentős energiaspórolásra nyílik mód.