gyerekülés kerékpárra

Remek ötlet a gyerekülés kerékpárra

A közös biciklizés egy új világot és élményt tár fel a csemetéje előtt. A gyerekülés kerékpárra eltérő változatban szerezhető be. Gyakran nem tudják eldönteni a szülők, hogy előre, vagy hátra szerelhető darabot vásároljanak.

Mindkettőnek megvan a saját maga előnye. Az előbb említett típus a bringa elejére, a homlokcsőre vagy az első vázra rögzíthető. A szülő folyamatosan szem előtt tarthatja a gyermeket bicajozás közben.

Mivel az ülést mindkét karral körbe tudja ölelni, ezáltal nő a biztonságérzet. Az efféle termék 3 vagy 5 pontos biztonsági övvel van kialakítva. A gyerekülés kerékpárra egyszerűn megrendelhető az internetes boltokból. A hátulra felszerelhető variáció is nagyon népszerű.

Rendkívül kényelmes, mivel el van látva fej- és oldaltámlával. További előnyei közé tartozik, hogy a kicsik kevésbé vannak kitéve a menetszélnek. A háttámla általában dönthető, így lehetővé teszi az alvást a hosszabb utak során. A hátsó gyerekülés kerékpárra könnyű fel- és leszállást biztosít, ezért biztonságosnak nevezhető.