Api Bioxal

Természetes és nagyon hatékony az Api Bioxal

A legtöbb méhész életében a varroa atkák megjelenésének figyelése az elsődleges szempont. Az atka jelenlét mérésének számos módja létezik. Az a kérdés azonban, hogy miként és mikor kell fellépni ellenük, sok-sok oldalt emésztett már fel az interneten. Az utóbbi években az egyik legnépszerűbb kúra az Api Bioxal alkalmazása. Ezt a módszert sok méhész kedveli.

Az alkalmazott kezelésekkel kapcsolatos viták nagy része az erős vegyszerek használatára összpontosít. Valóban, néhány általánosan használt készítmény vegyi anyagokon alapul, és a természetes méhészeti elveket követő méhészek valószínűleg idegenkednek ezektől.

Az oxálsav, amit az Api Bioxal is tartalmaz, űteljesen természetes. Ez egy szerves vegyület, ami a természetben számos növényben megtalálható, beleértve a zöldségeket, gyümölcsöket, dióféléket, magvakat és még sok más növényt. Az Api Bioxal a varroa atkák hatékony ellenszere, és sok országban már évek óta használják erre a célra.

Fontos vitaminokat tartalmaz az Api Go

A méhészkedés csodálatos kaland, de vannak hullámvölgyei is. Sokat lehet olvasni a méhek táplálkozásáról és annak fontosságáról. Senki nem akarja, hogy a méhei éhen haljanak. Szerencsére van rá mód, hogy megelőzzük ezt a kiábrándító végkifejletet. Ha a méheknek segítségre van szükségük, az Api Go plusz erőforrásként szolgál ehhez.

Ez egy olyan készítmény, amit a méhészek a táplálkozási hiányosságok pótlására alkalmaznak. A méhészek azért is etetik a méheiket, hogy tavasszal extra erőforrásokat biztosítsanak számukra, javítsák az új egyedek felnevelését, és ősszel megerősítsék a táplálkozást. A méhek sajnos ki vannak szolgáltatva a környezetüknek.

Ha az időjárás szélsőséges, túl meleg vagy túl hideg, az katasztrófát jelenthet a méhcsaládra nézve. Ha kivételesen csapadékos a tavasz, akkor nem tudnak elegendő virágport és nektárt gyűjteni ahhoz, hogy fenntartsák a létszámukat. Ha nincs elég jó minőségű takarmány a kaptár közelében, a méhek télen éhen halhatnak. Az Api Go segíthet a méheknek a szükséges vitaminokhoz jutni.