uv/led lámpa

UV/LED lámpa az elbűvölő körmökért

A manikűrösök előszeretettel használják, hiszen csodás körmöket lehet készíteni általa. Az UV/LED lámpa kapacitásban és méretben sokféle lehet. Ha állandóan használatban lesz, akkor olyan változatot kell választani, ami erős felépítésű.

Mielőtt megvásárolja, alaposan járjon utána, hogy milyen funkciókkal, illetve mekkora teljesítménnyel rendelkezik. A legtöbb hölgy szereti saját magának elkészíteni a manikűrt. Otthoni használatra elegendő a 9 W változatot beszerezni. Az UV/LED lámpa időkapcsolóval rendelkezik. Körülbelül 3 percen keresztül világít. Ez idő alatt a zselé vagy a gél lakk teljesen megköt a körmökön. Célszerű olyan modellt választani, aminek az alsó része teljesen levehető, így nemcsak a manikűr, hanem a pedikűr elkészítésére is tökéletes lesz.

Egy prémiumkategóriás termékkel sokkal örömtelibb és élvezetesebb lesz a munka. A végeredménnyel biztosan meg lesz elégedve. Az UV/LED lámpa önmagában, illetve készletben is megrendelhető. A szettel kapcsolatban meg kell említeni, hogy minden elemet tartalmaz, amire szükség lesz az alkotás során.