vörösbor folt eltávolítása

Vörösbor folt eltávolítása hagyományos eszközökkel

Véletlen balesetek mindenkivel előfordulnak. Sokszor megesik például, hogy az ital egy rossz mozdulat következtében kiborul. A vörösbor folt eltávolítása néhány módszerrel egyszerűen kivitelezhető. Amennyiben a pecsét még nedves, érdemes tejet önteni rá és ázni hagyni. Egy idő után, ha kiszárad a textil, akkor általában a pötty eltűnik. Ha ez esetleg mégsem válik be, akkor próbálkozzon sóval! Vastagon szórja rá az érintett felületre! A só megköti az italt, így könnyebben ki tudja majd szedni a szövetből.

Ha túl pörgős a buli, akkor a pecsét többnyire csak másnap vevődik észre, persze megszáradt formában. A vörösbor folt eltávolítása ebben az esetben borotvahabbal eredményes lehet. Rá kell tenni a textilre és úgy betenni a mosógépbe. Ha nem szívesen alkalmazná az említett házi praktikákat, akkor vásárolhat direkt a célra kifejlesztett tisztítószert. Ilyen készítményt a legtöbb üzletben forgalmaznak, ezért a beszerzését illetően nem lesz nehéz dolga. A vörösbor folt eltávolítása manapság már nem lehetetlen feladat.

A háztartási cikkek karbantartása nagyon fontos dolog. Az olcsobbszerviz.hu weblap pedig óriási segítséget nyújt abban, hogy miképpen történjen a különböző berendezések tisztítása saját kezűleg. Sok háziasszony rémálma az ablakpucolás, ugyanis a nagy odafigyelés ellenére, számos esetben elmarad a várt eredmény és kezdődhet minden elölről. A takarítás alkalmával nagyon fontos a helyes sorrend. Az első lépés az ablakpárkány és a keret tisztítása. Amennyiben a keret fából készült, akkor célszerű száraz vagy enyhén benedvesített rongyot használni.

Az olcsobbszerviz.hu részletesen bemutatja a kellő lépéseket azért, hogy a végeredmény tökéletes legyen. Először az ablak külső részét kell megpucolni, csak aztán a belsőt. Érdemes fentről lefelé haladni. Ha ezeket a tanácsokat megfogadja, akkor az üveg cseppmentes marad. A készítményt ecetből és vízből össze lehet állítani. Az optimális keverék 1 dl víz és 1 dl ecet. Szórófejes flakonba öntve könnyen használható. Az olcsobbszerviz.hu által könnyebben eligazodik a takarítás világában.